Добре дошли

Добре дошли

Това се случи с мен през 2007г. И така, след няколко години на размисъл и труд, искам да се опитам да споделя удоволствието, което изпитвам от живота в Югозападна България, на пределите на някогашна Тракия и великото царство на Македония.

Исках да създам ваканционно селище на парче земя в провинцията, в края на село Гърмен, където всеки да може да намери спокойствие и релакс, да опознае този красив район, заобиколен от планини и гори.

ГЪРМЕН ХИЛС ще бъде вашата отправна точка към откриването на това автентично късче от България, разположено в полите на Пирин и Родопите, със своите планински села, манастири и пъстри фолклорни фестивали!

Лесен е достъпът и до съседна Гърция (15км).
 

Със своите разнообразни възможности за настаняване и за всеки бюджет, ГЪРМЕН ХИЛС е ваканционно място за всички: индивидуални туристи, двойки, семейства, групи приятели и дори за по-големи семейни събития (сватби) или фирмени мероприятия и семинари.

Така че, ако обичате природата и откриването на нови хоризонти, се оставете на изкушението и заповядайте да си починете за няколко дни в ГЪРМЕН ХИЛС!

ДО СКОРО !
Кристоф Лемер, собственик и управител на ГЪРМЕН ХИЛС