добре дошли на всички!

добре дошли на всички!

Добре дошли!

 

Смятаме, че сте избрали това място, за да си отпочинете.

Разполагате с 6000 кв.м, но ще се срещате в колективните пространства и децата ви могат да играят заедно.

Ето защо изработихме тази "книжка", която ще отговори на вашите въпроси и ще ви осигури приятен престой всеки един

 

Hастаняване: от 14:00 ч. Oсвобождаване: най-късно до 11:45 ч.

Възможно е късно освобождаване, но трябва да ни го заявите предварително. За повече информация можете да ни се обадите на тел. 0899962203

 

Паркинг: На 100 метра преди Гърмен Хилс ще намерите нашия осветен паркинг. Гостите на шалета Блу вю и Грийн Вю имат собствен достъп от паркинга до къщата си, до която се стига по малкото мостче. Ако сте отседнали в Гръцката къща или в Старата къща, се препоръчва входът да е откъм главния вход (черната врата)

 

Колективни пространства:

Нека всеки един се отнася с уважение към другите гости, дошли да се насладят на спокойствието и природата:

 

Шум / музика:

Молим ви да сте внимателни относно шума и музиката през деня и нощта. Нека всички допринесем за спокойната атмосфера на Гърмен Хилс, затова ви молим да не пускате никаква музика навън и около басейна.

 

Домашни любимци:

Обичаме вашите домашни любимци и разбираме, че ще са щастливи да поиграят при нас, но ги приемаме, когато наемате къща от 1-ви октомври до 30-ти юни. Когато има гости навън, ви молим да ги наглеждате и да ги държите на каишка.Моля, не оставяйте домашния си любимец сам в къщата, когато сте навън.

 

Старата къща: Къщата не е добре звукоизолирана, така че любезно ви молим да внимавате с шума спрямо другите гости. Молим ви да почиствате съдовете и домакинските уреди, които ползвате в общата кухня и всекидневната, за да осигурите приятен престой за вас и за останалите. Рафтовете в сервизното помещение могат да се използват само от служителите на Гърмен Хилс.

 

ВНИМАНИЕ! Употреба на камината Отговорността за използването на камината е изцяло ваша и лицето, което запали огън трябва да го изгаси преди да напусне помещението. Абсолютно забранено е да се оставя огънят да гори нощем!!

 

Доставка на храна: С радост ви предлагаме доставка на храна до вилата ви - за закуска 9:00 ч. и вечеря 19:30 ч. Нуждаем се от поръчките ви: • За вечеря преди 16:00 ч. същия ден за стандартното ни меню • до 22 часа за закуската ви, поднесена на другия ден • 24 часа предварително за българските и френските специалитети.

 

Можете да ни изпратите поръчката си по e-mail, чрез уеб сайта, WhatsApp или директно на Венета, нашата готвачка, на тел. 0893331592 В случай, че не сте будни или не сте на място, за да не ви безпокоим, при доставка ще оставим храната ви в кутиите, разположени на входа на всяка къща. Молим ви най-любезно да почистите съдовете и гърнетата след употреба. Всички подробности за менюто ще намерите на garmenhills.com и в менютата във всяка къща.

 

Басейн: Часове: от 9:30 до 20:00 ч. (може да варират спрямо сезона и времето). Басейнът не е под надзор. Дълбок 1,85 м е опасен за деца, които не могат да плуват. Родителите са отговорни за децата си, докато те са вътре или си играят наоколо. Поради санитарни причини, когато ползвате шезлонг, поставете ваша собствена хавлия. Хавлиите в стаите не са предназначени за външна употреба. Молим ви да не пипате покривалото на басейна. Басейнът е достъпен само за гости на Гърмен Хилс.

 

Джакузи: Трябва да резервирате джакузито предварително, чрез нашия уеб сайт или като се свържете с нас. Цена: 30 лв за 45 минути. Джакузито се намира в задната част на Гръцката къща и достъпът е възможен само през главната врата на тази къща. Санитарни изисквания: бъдете така добри преди да влезете, да използвате душа, намиращ се до джакузито.

 

Площадка за петанк: Гърмен Хилс разполага и с площадка за петанк (френска игра с метални топки, която е станала един от националните спортове на Франция). Уведомете ни и ще ви дадем нужния материал, също така ще ви обясним лесните правила за тази игра.

 

Велосипеди под наем: Комплексът разполага с 4 велосипеда, които можете да наемете за 5 лева за половин ден или 8 лева за целия ден.

Други развлечения Баскетбол, волейбол, тенис на маса и федербал

 

Доставка на дървa (камина и барбекю):

• Камина Предлагаме ви доставка на дърва за трите камини (Старата къща, вили Блу и Грийн Вю). За сумата от 20 лв. ще донесем до вилата ви пълна кошница сухи и качествени дърва, малки дръвчета и подпалки.

• Барбекю: Всяка къща има едно. Молим нашите гости да използват дървени въглища за готвене на барбекюто, а не дървата на имота, запазени за огньове. Дървените въглища могат да бъдат намерени в магазина близо до Гърмен Хилс.

 

Почистване / пране: При дълъг престой (над 5 нощувки) можете да поискате смяна на спалното бельо.

 

Съхраняване / изгубени вещи: Въпреки че в Гърмен Хилс и в района е безопасно ви молим да не оставяте пари в брой и ценни предмети в стаите. Можем да ви осигурим малък сейф, ако имате някакви ценности за съхранение. Отказваме всякаква отговорност за евентуалнa липса на лични вещи в комплекса. В случай, че забравите нещо в къщата или стаята си, ние ще го изпратим на посочения от вас адрес.

 

Повреди / счупени предмети: Всяка щета по материала или оборудването, нанесена от гостите на Гърмен Хилс ще бъде за тяхна сметка.

 

Опазване на околната среда / рециклиране: Една от нашите основни ценности е опазването на околната среда. Правим всичко възможно, за да допринесем за намаление на замърсяванетo. Всички къщи разполагат със слънчеви панели за топла вода. Трите къщи имат термопомпа, а старата къща се отоплява с пелети. Насърчаваме нашите гости да участват в инициативата, предприемайки тези семпли стъпки по време на престоя си:

• Изключвайки осветлението, когато напускате стаята.

• Поставяйки кърпите, които не използват във или върху мебелите на всяка стая.

• Изхвърляйки тоалетната хартия и други хигиенни материали ЕДИНСТВЕНО В ПРЕДНАЗНАЧЕНИТЕ КОШЧЕТА В БАНИТЕ.

 

Рециклиране на отпадъците: Всяка къща разполага с две кофи за боклук: една за материали като стъкло, пластмаса, метал, картон и една за битови отпадъци.

 

Благодарим ви за вниманието и се надяваме да се насладите на престоя си