Covid 19

Covid 19
Garmen Hills ще се отвори отново на 13 май!

С нетърпение очакваме тази дата и желаем да информираме клиентите си, че ще положим необходимите усилия, за да предложим възможно най-доброто здравословно състояние. Общите части ще се почистват ежедневно, по-специално и ще помолим всички да спазват правилата за социално дистанциране.

В регион, защитен от вируса до днес, Garmen Hills има голяма площ от 6000 м2 и ние наемаме 04 къщи, от които 02 са независими: хижите Blue View и Green View.
 
Третата къща разполага с 04 спални и самостоятелни бани и голяма обща площ на 1-ви етаж, както и външни тераси, където всяка ще има голямо пространство.
 
Откриваме това лято и нова къща, „гръцката къща“, която ще бъде наета на етаж. Подът на Клеопатра има две двойни спални, кухня и хол, а подът на Морфе има две двойни спални и кухненски бокс. Тази къща също има две големи тераси, градина. Разбира се, можете едновременно да наемете 02 етажа.
 
Басейнът е 105 м2, което ще позволи на всички да му се насладят.
 
Сигурни сме, че ще се почувствате в безопасност и можете да се насладите на добре дошъл уикенд или ваканция през този труден момент за всички.
 
Ще се видим скоро. Кристоф Лемър.

https://www.novinite.bg/